Velkommen til Bæredygtigt Byggemarked.

Her på bloggen vil I løbende kunne finde inspiration til bæredygtige gør-det-selv-projekter, produkttest og information om både vores produkter og bæredygtigt byggeri generelt. 

Inden vi når så langt, vil jeg lægge ud med at præsentere Bæredygtigt Byggemarked og de bevæggrunde, der ligger bag opstarten af webshoppen. 

Vores lille, miljøvenlige byggemarked er vores bidrag til at passe på vores Jord. Vi vil gerne fremme den bæredygtig livsstil og gøre produkter med en grøn profil tilgængelige for helt almindelige mennesker. Målet er at få skabt et overblik over en række forskellige men gængse byggematerialer og produkter til hus og have, der alle på en eller anden måde er gode for dig, dine medmennesker, naturen eller klimaet.

I bund og grund handler det om, at det skal være nemt at finde det, man skal bruge til sit gør-det-selv-projekt, uden at gå på kompromis med ens samvittighed. Vi vil gerne samle det meste ét sted til priser, hvor de fleste kan være med. 

Vi udvælger vores produkter omhyggeligt og i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi forsøger at være gennemsigtige i vores formidling omkring vores produkter, og hvorfor vi mener, de harmonerer med vores værdier om en bæredygtig livsstil.  

Genbrug, økologi, kreativitet og miljøvenlighed er noget af det, der kendetegner vores livsstil - og de går igen i virksomheden. I vores biks handler det ikke om at købe for købets skyld. Vi vil altid gerne opfordre til, at man passer på de ting man har og genbruger det, der kan genbruges. Vi vil gerne passe på mennesker og natur. Vi vil gerne minimere forbruget og give jer mulighed for at vælge kvalitetsprodukter og -udstyr, når der skal købes nyt. 

Vi glæder os til at hjælpe jer.