DUBRON Naturmaling - hvid

På lager

Priser fra:
129,95 DKK

* Obligatoriske felter

Indeklima- og miljøvenlig maling til indendørs brug

DUBRON Naturmaling er en diffussionsåben maling baseret på naturlige indholdsstoffer. Malingen har en høj dækkeevne, er drøj i brug, og så er den udviklet uden allergifremkaldende stoffer og efterlader ingen usund afgasning efter tørring. 
Naturmalingen kan anvendes på puds, murværk, gipsplader, lerpuds, papirtapet samt ovenpå eksisterende hæftende og sugende malingslag. Du kan ikke bruge denne maling på tekstil- og vinyltapet eller ovenpå vinylmaling.
Påføres underlaget med rulle, pensel eller airless sprøjtemaskine ved rumtemperatur over 12°C.
Malingen kan indfarves med URA farvetilsætning. Til indfarvning af vægmaling anbefaler vi dog at bruge ALBION Naturmaling som base i stedet. 

Forbrug
Vejl.: 1 l ufortyndet naturmaling rækker til ca. 8
 m² per lag - dvs. 125 ml/m², afhængigt at underlagets sugeevne og beskaffenhed. Lav en test for at udregne forbruget på dit underlag. 
Note: Produktet leveres med dansk etikette.

Hvorfor er det bæredygtigt?

Naturmaling fra Livos er, som navnet antyder, et rent og miljøvenligt naturprodukt. Den allergivenlige maling er baseret på vand og kridt, og alle indholdsstoffer er fuldt deklarerede på spanden. Du er derfor ikke i tvivl om, hvad du maler dine vægge med. Naturmaling er fremstillet uden plast (akryl), opløsningsmidler og duftstoffer. Det betyder, at naturmalingen er skånsom for miljøet og god for dig og dit indeklimaet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning på tlf. 71747421.