Generelle oplysninger

Bæredygtigt Byggemarked ejes af virksomheden APCONNECT 

CVR-nummer: 39549611
Herluf Trolles Vej 229A
5220 Odense SØ 
Danmark
E-mailadresse: info@b-marked.dk
Telefonnummer: +45 71 74 74 21

Handelsbetingelser

Priser

Priserne på Bæredygtigt Byggemarked er angivet i DKK inkl. moms. Prisen for en vare er angivet ud for varen på hjemmesiden. Prisen er angivet inklusive moms, men eksklusive fragt og gebyrer. Det er varens pris på købstidspunktet, som kunden skal betale.

Er en pris åbenlyst forkert, og kunden rimeligvis burde havde opdaget dette, forpligter Bæredygtigt Byggemarked sig ikke til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris

Betaling

Betaling sker via en krypteret SSL forbindelse. Der kan betales med Dankort, Visa, Mastercard og Visa Electron på webshoppen. Købsbeløbet vil først blive trukket på kortet, når bestillingen er afsendt, såfremt leveringen er på eget lager. Afsendes bestillingen fra fjernlager, kan vi ikke garantere, at bestillingen er afsendt, når beløbet hæves, men afsendelse vil ske hurtigst muligt. 

Levering

Bæredygtigt Byggemarked bestræber sig på at afsende din ordre på den hurtigste og bedste måde. Bestiller du lagervarer inden kl. 13 mandag til og med fredag, sender vi garanteret samme dag.

Sammenholdt med de ønsker, du har angivet i din bestilling, afsender vi dine varer med fragtfirma passende til leveringens størrelse og beskaffenhed. Bæredygtigt Byggemarked bestemmer forsendelsestypen, med mindre andet er aftalt særskilt. 

Leveringsomkostninger:
0-19,99 kilo til pakkeshop: 39 kr.
0-19,99 kilo til adresse: 69 kr.
20-40 kilo til adresse: 109 kr.
Over 40 kilo til adresse: fra 499 kr. 

Fri fragt til på ordrer under 40kg opnås ved køb over 499 kr.*.
Fri fragt til på ordrer over 40kg opnås ved køb over 1.499 kr. *.
*Fri fragt gælder ikke ved køb af hørisolering, lersten og lermørtel.

Du kan også vælge at afhente fra vores lager i Odense. Vælger du denne mulighed ifm. gennemførelsen af din ordre, vil vi kontakte dig ang. de nærmere omstændigheder.

Ønsker du selv at hente Lermørtel, Lersten eller Hørisolering foregår dette dog i Ringsted, da disse varer ikke er på lager i Odense.  

Levering til ikke-brofaste øer kan udelukkende ske efter særskilt aftale. Kontakt os på info@b-marked.dk herom. 

Levering til adresse sker som udgangspunkt på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00. Bæredygtigt Byggemarked kan ikke nødvendigvis oplyse nøjagtigt leveringstidspunkt, da dette afgøres af fragtfirmaet. Du vil, hvis muligt, blive kontaktet vedr. det nøjagtige leveringstidspunkt af det fragtfirma, der håndterer din levering. 

Levering foregår med fragtfirma fra vores eget lager samt fra fjernlager. Levering kan derfor forekomme af flere omgange afhængigt af hvilke produkter, kunden har bestilt. Er dette tilfældes informeres kunden altid herom forud for leveringen.  

Pallegodsleveringer sker til fortovskant. Kunden bortskaffer selv forsendelsesemballagen. Der tages forbehold for, at de fysiske forhold på leveringsstedet skal kunne muliggøre levering som forudsat. Det er chaufføren, der afgør, om underlaget er kørefast og egnet til afsætning. Chaufføren har ikke mulighed for at bære op i lejligheder. Dette er kundens ansvar. 

Bæredygtigt Byggemarked tager forbehold for mangelfuld eller forsinket levering som følge af force majeure.

Varer kan normalvis forventes leveret inden for 2-5 hverdage.

Fortrydelse 

Som forbruger har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret, hvis du fortryder dit køb. Du har 14 dage til at informere os herom og 14 dage til at returnere varen. Dette gælder private forbrugere, der handler i webshoppen. 

I de 14 dage efter køb, er du berettiget til at undersøge varen, men du må ikke tage den i brug og forringe varens værdi. Varer, hvor emballagen er brudt, manglende eller ødelagt, og hvor emballagen er en forudsætning for at kunne gensælge varen, kan ikke tages retur.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder den forseglede emballering på maling, puds, olier mv.

Fortyder du dit køb, står du selv for udgifterne forbundet med returneringen. 

Pakker skal sendes direkte til følgende adresse:
PickPack ApS
Svovlhatten 3
5220 Odense SØ

Der afhentes ikke på posthus, i pakkeshop eller lign.
Vi tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav.

Efter aftale kan varer også leveres retur på vores lager. 

Reklamation

Jf. købeloven gives der en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.
Det betyder, at du som kunde kan klage over en vares fejl og mangler som er opstået op til 24 måneder efter købet. Det er en forudsætning, at manglerne ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten dækker dermed ikke almindelig slidtage eller skader, der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. 
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter manglen er konstateret. Reklamerer du inden 2 måneder,  anses reklamationen altid som værende rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen.