Hus og have

Hus og have

Her finder du et stort udvalg af miljøvenlige produkter til hus og have

I Bæredygtigt Byggemarked har vi fokus på at øge tilgængeligheden af bæredygtige alternativer for helt almindelige mennesker. Det betyder også, at vi fører et udvalg af rengøringsmidler og havetilbehør, som vi føler understøtter en grøn livsstil.

36 vare(r)

Rengøringsmidler med naturlige ingredienser

Vi har et tæt samarbejde med naturkemiproducenten Livos, der udover naturmaling og træbeskyttelse også fremstiller forskellige rengøringsmidler på en naturlig base. Om du skal bruge et universalrengøringsmiddel, sæbevask til dine trægulve eller produkter til intensiv behandling af skimmelsvamp, har vi et produkt, der opfylder dine behov.

Økologisk, spagnumfri jord og gødning

Hvad enten du har en stor grund med både plæne og køkkenhave, der forsyner dig med det meste, eller en altan og bare ønsker at så lidt blomster til gavn for insekterne, finder du de rette produkter hos os. Vores leverandør af jord og gødning, Vermigrand, har sæde i Østrig. De udvikler unikke, økologiske produkter af økologisk, regnormsomsat kompost.

Vi fører både økologisk så- og priklejord, havejord, forskellige gødningsprodukter, økologiske og biodynamiske plante- og grøntsagsfrø samt andet tilbehør.

Håndlavede haveredskaber i bedste buy it for life-kvalitet

Vores leverandør af haveredskaber, hollandske DeWit, sætter en ære i at udvikle haveredskaber i høj kvalitet og med hensyn til både mennesker og natur. Redskaberne produceres i Holland under ordnede forhold af bæredygtigt skovet asketræ. Stålet er svensk borstål, der efter smedning behandles med vandbaseret overfladebehandling. DeWit opererer med begrebet livstidsgaranti, der garanterer en ekstraordinær levetid på deres produkter – naturligvis såfremt man behandler redskaberne ordentligt og bruger dem til det, de er beregnet til.