Haveredskaber

Haveredskaber

Håndlavede redskaber i høj kvalitet

Haveredskaberne fra DeWit er fremstillet i Holland af kvalitetsstål og er alle udstyret med skafter af af massivt asketræ. Alle produkter fra DeWit leveres med livstidsgaranti. Det betyder, at bruger du dem til det, de er beregnet til, har du et værktøj for livet. Den perfekte hjælp i haven.

9 vare(r)

Hos Bæredygtigt Byggemarked finder du haveredskaber i høj kvalitet, der ligefrem har livstidsgaranti. 

Haveredskaber til drivhus og potter
Hos Bæredygtigt Byggemarked tilbyder vi en bred vifte af redskaber til de mindre arbejder i drivhus, potter og i altanen. Du finder f.eks. både planteskeer, havegafler og et reelt drivhussæt. Disse haveredskaber fra DeWit er alle håndlavede - de støbes i svensk stål og skafterne udarbejdes i ansvarligt skovet asketræ. 

Store haveredskaber
Vi tilbyder også en række solide haveredskaber til din køkkenhave og dine bede - heribland spader, river og havegreb. Fælles for disse langskaftede haveredskaber er at de er produceret i bæredygtigt træ og stærkt smedejern. Et ægte håndværk, lavet af ægte håndværkere. 

Junior haveredskaber
Børnene er vigtige hos bæredygtigt Byggemarked, og de skal selvfølgelig med i haven! Derfor findes flere af haveredskaberne også i en børnevenlig junior udgave