Økologisk jord og gødning

Økologisk jord og gødning

Hos Bæredygtigt Byggemarked finder du et unikt udvalg af økologisk jord og gødning fra østrigske Vermigrand. Produkternes særlige sammensætning af blandt andet regnormsomsat kompost, ler og mikroliv skaber optimale vækstbetingelser for dine planter i haven, på altanen og i vindueskarmen.

9 vare(r)

Økogødning med unik sammensætning

Hele Vermigrands sortiment er bygget op omkring økologisk, regnormsomsat kompost. Det er den mest naturlige form for plantenæring, man kan finde, og naturen har ernæret sig selv på samme måde i millioner af år. Du finder både grov gødning, ideel til køkkenhaver, højbede og større jordarealer, og fin gødning til potter og græsplæne.

Tørvefri, økologisk jord 

Økojord fra Vermigrand får en del af sin næring fra den særlige, naturlige regnormhumus men også bl.a. lavasand og træfiber. Jorden er produceret tørvefrit og fuld af sundt mikroliv, der bidrager til et naturligt langsomt næringsoptag. Det er med til at skabe sunde og modstandsdygtige planter.  

Perfekt til den urbane have

I udvalget af økologisk jord og gødning finder du produkter, der passer særdeles godt ind i havedyrkning i vindueskarme og på altaner. Kompost-te er et naturligt alternativ til konventionel universalgødning, den fintsiede gødning passer grundet den fine struktur særdeles godt til potteplanter og altankasser, og størrelsen og den praktiske beholder gør opbevaring i f.eks. lejeligheder til en leg. 

 

Vi leverer også store mængder.
Kontakt os for nærmere aftale ang. levering af bigbags.