Vores leverandører

Her har vi samlet en oversigt over vores udvalgte leverandører, så du kan blive klogere på de produkter, du køber hos Bæredygtigt Byggemarked.  
LIVOS Logo
LIVOS er verdens ældste producent af naturmaling. Virksomheden tager sit ansvar seriøst - både overfor natur, menneske og samfund. LIVOS tænker bæredygtighed ind i alle aspekter af deres forretning - lige fra produktion af råmaterialer til botskaffelse. Alle produkter er udstyret med en fuld varedeklaration, så du ikke er i tvivl om indholdsstofferne - og så bliver de produceret lokalt i Tyskland uden brug af dyreforsøg.
Egen Vinding & Datter har siden 80'erne arbejdet intensivt med udvikling af miljøvenlige byggematerialer og -metoder. Fokus på materialevalg, miljø og økonomi er essentielt i Egen Vinding & Datters arbejde med byggeri og renovering. Virksomheden tænker samtidig såvel social ansvarlighed samt et "craddle-to-craddle"-mindset ind i deres arbejdsprocesser. 
Vermigrand har sæde i Østrig, hvor de producerer økologiske produkter til haven. Fimaets signaturprodukt er den specielle, næringsrige regnormshumus, der nok er den mest naturlige gødning, man kan finde. Dette produkt har været udgangspunktet for hele firmats vækst, og er en bestanddel i det meste af deres sortiment. Miljøvenlighed er et nøgleord i hele virksomheden, lige fra udvælgelse af råstofferne over produktionen til slutproduktet.
Dewit er en familieejet hollandsk virksomhed, der producerer håndlavede haveredskaber i Holland. I produktionen anvender de svensk smedejern, der overfladebehandles vandbaseret, og europæisk asketræ - naturligvis ansvarligt skovet. Haveredskaberne fra Dewit er af en usædvanlig høj kvalitet, og derfor leveres de også med livstidsgaranti.

  ... flere på vej!