Lille buket

På lager

175,00 DKK

Smukke, sprøjtefri blomster til afhentning i Odense

Vi er blevet leverandør af disse skønne, farverige sæsonbuketter til afhentning i Odense! Pep dit hjem op med friske blomster eller glæd én, du holder af, med de smukke løst bundne, naturlige buketter. 

Blomsterne til de bæredygtige buketter er dyrket efter økologiske og biodynamiske principper på en lille blomsterfarm på Fyn.

Farmen er under omlægning til økologi. Det betyder, at blomsterne om små 2 år kan være certificeret økologiske og til den tid vil kunne bære det røde Ø-mærke. 

Blomsterbuketterne bliver altid bundet af årstidens blomster, og billedet er derfor kun vejledende. 

TIP: Stil blomsterne i vand, så snart du kommer hjem. Ddine buketter holder længere, hvis du skifter vandet jævnligt. Hvis buketten skal friskes op, kan det hjælpe at klippe lidt af stænglerne. Når buketten er træt, kan du eksperimentere med at tørre blomsterne - så har du langtidsholdbart pynt til dit hjem. 

 

Hvordan henter jeg mine blomster?

Afhentning af bestillinger foregår hver onsdag mellem 16:00 og 18:00 på Byens Højskole: Kongensgade 66-68, 1.sal, 5000 Odense C. For at kunne afhente onsdag, skal vi have din bestilling i hænde senest mandag kl. 19:00 i samme uge.
Bestillinger modtaget mandage efter 19:00 eller tirsdage vil blive leveret onsdag ugen efter. 

NB: Vi leverer første gang onsdag d. 7. august. Derefter leverer vi hver uge. 

Ønsker du ikke at afhente den kommende onsdag, skriver du i kommentarfeltet ved bestilling, hvilken onsdag, du ønsker at hente din buket.