ALBION Naturmaling (til indfarvning)

På lager

Priser fra:
99,95 DKK

* Obligatoriske felter

Vælg naturmaling for et sundt indeklima

  • Naturmaling til toning 
  • Åndbar
  • Indeklima- og allergivenlig 

 

ALBION Naturmaling er en diffussionsåben maling baseret på naturlige indholdsstoffer. Malingen er diffussionsåben, baseret på vand og kridt og efterlader ingen usund afgasning efter tørring. 
Kan anvendes på tapetserede såvel som rå vægge af beton, puds og gips samt på eksisterende, hæftende malingslag. Naturmalingen indeholder en smule appelsinolie, som efterlader malingen med en svag citrusduft. 

Denne maling er beregnet som base til indfarvning med URA farvetilsætning. Skal du have malet din væg hvid, opnår du det bedste resultat ved anvendelse af DUBRON Naturmaling.  

Omrøres godt og fortyndes ikke. Bland med den ønskede mængde farvetilstætning jf. farvekortet og bland indtil massen er homogen. Påføres det klargjorte underlag med pensel, børste eller rulle ved temperaturer over 10°C.

Forbrug: uden farvetilsætning gennemsnitligt 125 ml/m². 

Note: Produktet leveres med dansk etikette.

Hvorfor er det bæredygtigt?

ALBION Naturmaling fra Livos er et rent og miljøvenligt naturprodukt. Malingen er diffussionsåben, baseret på vand og kridt, og alle indholdsstoffer er fuldt deklarerede på spanden. Du er derfor ikke i tvivl om, hvad du maler dine vægge med. Naturmalingen indeholder ingen plastik og er bådeskånsom for miljøet og god dit indeklima.

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning på tlf. 71747421.