Økologisk jord, 30 liter

På lager

59,95 DKK

Øko plantejord med unik sammensætning

Økologisk jord fra Vermigrand bidrager til optimale vækstbetingelser for dine planter. Den næringsrige, tørvefrie jord er sammensat af kompost, barkhumus, lavasand, renormshumus og træfiber. Sammensætningen forsyner dine planter med næringsstoffer, jord med sundt mikroliv, vand og luft. Det er de optimale betingelser for sunde planter.

I sammensætningen af øko-jord har Vermigrand haft et stort fokus på kvaliteten, og jorden fremstilles efter strenge retningslinjer, så den lever op til både kundernes og producentens egne krav. 

Hvorfor er det bæredygtigt? 
Økologisk jord fra Vermigrand er:

- fri for tørv, kokosfibre og andre miljøbelastende materialer, der er transporteret langt
- fri for industri- og restaffald
- fri for pesticidrester, homoner og antibiotika
- alle råstoffer er økologisk certificeret af Austria Bio Garantie GmbH (AT-BIO-301) og kommer fra Østrig, hvor jorden også produceres

Desuden giver den dine planthttps://www.bewusstkaufen.at/suche.php?s=vermigrander optimale vækstforhold pga. dens naturlige struktur og perfekte næringsbalance. Indeholder en fremragende diversitet i mikrolivet, der fremmer planternes næringsoptag. Den tunge kvalitet, der giver jorden lang levetid, og det naturlige indhold af ler medvirker, at jorden holder godt på fugten.

Anbefalet af bewusstkaufen.at

.