Økologisk premium jord, 10 liter

På lager

39,95 DKK

Økojord til vindueshaven, altanen eller mindre plantearbejder

Økologisk premium jord med ekstra øko-gødning sakber de optimale vækstbetingelser til din have, altankasse eller potteplanter. Sækkens praktiske størrelsen på 10 liter er perfekt til vindueshaven, altanen eller potteplanter - så behøver du ikke købe mere, end du skal bruge. 

Den næringsrige, tørvefrie jord består af kompost, barkhumus, lavasand, renormshumus og træfiber. Sammensætningen forsyner dine planter med næringsstoffer, vand og luft, og jorden har et sundt mikroliv. Det er optimale betingelser for sunde planter.

I sammensætningen af premium øko-jord har Vermigrand haft et stort fokus på kvaliteten, og jorden fremstilles efter strenge retningslinjer, så den lever op til både kundernes og producentens egne krav. 

Hvorfor er det bæredygtigt? 
Økologisk premium jord fra Vermigrand er
- fri for tørv, kokosfibre og andre miljøbelastende materialer, der er transporteret langt
- fri for industri- og restaffald 
- fri for pesticidrester, homoner og antibiotika
- alle råstoffer er økologisk certificeret af Austria Bio Garantie GmbH (AT-BIO-301) og kommer fra Østrig, hvor jorden også produceres

Desuden giver den dine planter optimale vækstforhold pga. dens naturlige struktur og perfekte næringsbalance. Indeholder en fremragende diversitet i mikrolivet, der fremmer planternes næringsoptag. Den tunge kvalitet, der giver jorden lang levetid, og det naturlige indhold af ler medvirker, at jorden holder godt på fugten.

Anbefalet af bewusstkaufen.at

.