Velkommen til Bæredygtigt Byggemarked 

Bag Bæredygtigt Byggemarked finder du et lille, dedikeret team af miljøentusiaster. Vi gør et stort arbejde for at finde så gode produkter som muligt, og er hele tiden i tæt dialog med vores leverandører. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive på telefon eller mail. Nedenfor finder du en lille beskrivelse af virksomheden og vores bevæggrundene bag stiftelsen. 

- Amanda, indehaver

 

Hvorfor?

Bæredygtigt Byggemarked bygger på tanken om, at miljøbevidsthed og bæredygtighed er byggestenene for eftertiden i alle livets aspekter. Det betyder også, at vi bør tænke over, hvordan måden, vi bor og bygger på, påvirker miljøet og vores sundhed. 

Via god information og gennemsigtighed vil vi gøre det muligt for vores kunder aktivt at tage bæredygtige valg på bygge- og boligfronten. For os er en bæredygtig livsstil et samsurium af mange ting. I bæredygtighed stikker for os såvel miljøvenlighed, sundt indeklima, lang holdbarhed som fornuftig økonomi.

Hvordan?

Vi bestræber os i Bæredygtigt Byggemarked på at samle de allerbedste produkter til den miljøbevidste handyman og gør-det-selv-type til priser, hvor alle kan være med.

Via nøje udvælgelse og tæt kontakt med både leverandører og kunder forsøger vi hele tiden at gøre vores udvalg af produkter bedre, så vi kan tilbyde et unikt sortiment af de helt rigtige produkter, der er sunde for både dig, dit indeklima, miljøet og din økonomi.

Finder du et produkt blevet udvalgt til vores webshop, kan du være sikker på, at vi har gjort os grundige overvejelser omkring vores valg. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller en producent, du ikke kan finde svar på på vores hjemmeside.