ALIS Terrasseolie

På lager

Priser fra:
179,95 DKK

* Obligatoriske felter

God beskyttelse mod vind og vejr til havemøbler, træterrasser og facader

  • Naturlige olier
  • Ingen MI
  • Ingen fungicid
  • Vandafvisende
  • Åbenporet
  • Silkemat overflade
  • Skaller ikke af
  • UV-bestandig (undtagen den farveløse)

ALIS Terrasseolie er en vandafvisende og åbenporet olie til behandling af udendørs træ som terrasser, facader og havemøbler. Olien tørrer hurtigt og opfrisker overflader af træ, så de efterlades smukt silkematte. Overfladebehandlingen forbliver blød og jævn og skaller ikke af. Efter behandling er overfladen imprægneret, UV-bestandig og vandafvisende.

Olien påføres med børste, pensel eller rullepå tørt træ. Der skal bruges to lag til terrasser eller havemøbler og tre lag til facader. 
Du finder den lækre terrasseolie i 17 forskellige farver, og såvel farvekort som farveprøver kan fremsendes på forespørgsel. 

Hvorfor er det bæredygtigt?

Vi har valgt at føre denne terrasseolie i vores sortiment, da den yder en ekstraordinær beskyttelse til udendørs træ, så træet kan holde så længe som muligt. Olien er baseret på økologisk linolie produceret på Livos' egen linoliepresse i Nordtyskland samt forskellig harpiks, voks og olie. I modsætning til mange andre olieprodukter til udendørs brug er der er ikke tilsat nogen konserveringsmidler eller fungicid, der kan afgasse - også efter tørring. Olien er dog tilsat en smule mildt opløsningsmiddel (altså ingen stærke terpener). Dette giver olien dens dybdegående, imprægnerende egenskaber. Pga. VOC-indholdet bør påføringen foregå i et ventileret rum eller udendørs. Heldigvis fordamper opløsningsmidlet hurtigt og når overfladen er tør, afgasser produktet ingenting.  

Anvendelse
1. lag påføres med pensel eller korthåret rulle i årenes retning. Efter 5-15 minutter fordeles overskydende olie med pensel.
Slib med korn 180 inden påføring af næste lag (HUSK støvmaske!).
2. og 3. lag påføres meget sparsomt.

Specifikationer
Terasseolien er spyt- og svedægte jf. DIN 53 160, egnet til legetøj jf. DIN EN 71, del 3 samt fri for organiske kemiske stoffer jf. DIN EN 71 del 9.